Naprapat Södra Bergsäng i Dalarna

Naprapat Södra Bergsäng i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1999. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Södra Bergsäng i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Södra Bergsäng i Dalarna, telefon 0738-343126.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Bergsäng i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Bergsäng i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Bergsäng i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södra Enby i Stockholm

Naprapat Södra Enby i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1991. Vi som jobbar här är Bengt och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södra Enby i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Strandvägen 13 i Södra Enby i Stockholm, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Enby i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Enby i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Enby i Stockholm och Idrottsskadeklinik