Naprapat Södra Lömberget i Dalarna

Naprapat Södra Lömberget i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1994. Vi som jobbar här är Bengt och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Södra Lömberget i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Björkvägen 13 i Södra Lömberget i Dalarna, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Lömberget i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Lömberget i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Lömberget i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södra Ängby i Stockholm

Naprapat Södra Ängby i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1994. Vi som jobbar här är Lars och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södra Ängby i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Björkvägen 13 i Södra Ängby i Stockholm, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Södra Ängby i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södra Ängby i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södra Ängby i Stockholm och Idrottsskadeklinik