Naprapat Södertälje och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södertälje och Idrottsskadeklinik startade hösten 1991. Vi som jobbar här är Lars och Lars, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Södertälje också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på vägen 13 i Solna telefon 08-53035100, eller på Odengatan 80 i Stockholm telefon 08-343110. Du kan också skicka oss ett mail till Södertäljenaprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi på Odengatan 80 i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv avgöra vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Södertälje och Idrottsskadeklinik
Tommy och Lars

Grödingevägen 13 147 30 Södertälje
Tel: 08-53035100
Email: Södertälje naprapat@swipnet.se