Naprapat Särna i Dalarna

Naprapat Särna i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1998. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Särna i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkvägen 13 i Särna i Dalarna, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Särna i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Särna i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Särna i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södernäs i Stockholm

Naprapat Södernäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Södernäs i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Södernäs i Stockholm, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till Södernäs i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södernäs i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Södernäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik