Naprapat Säfsnäs i Dalarna

Naprapat Säfsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Säfsnäs i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Säfsnäs i Dalarna, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Säfsnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Säfsnäs i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Säfsnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Södergarn i Stockholm

Naprapat Södergarn i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1997. Vi som jobbar här är Tommy och Jan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Södergarn i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Södergarn i Stockholm, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Södergarn i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södergarn i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Södergarn i Stockholm och Idrottsskadeklinik