Naprapat Södersätra i Dalarna

Naprapat Södersätra i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Södersätra i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Södersätra i Dalarna, telefon 0738-343144.. Du kan också skicka oss ett mail till Södersätra i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Södersätra i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Södersätra i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Söderängen i Stockholm

Naprapat Söderängen i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1997. Vi som jobbar här är Tommy och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Söderängen i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Söderängen i Stockholm, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Söderängen i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Söderängen i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Söderängen i Stockholm och Idrottsskadeklinik