Naprapat Sunnanhed i Dalarna

Naprapat Sunnanhed i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Tommy och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Sunnanhed i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Sunnanhed i Dalarna, telefon 0738-343121.. Du kan också skicka oss ett mail till Sunnanhed i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Sunnanhed i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Sunnanhed i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Såglöt i Stockholm

Naprapat Såglöt i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Såglöt i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Såglöt i Stockholm, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Såglöt i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Såglöt i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Såglöt i Stockholm och Idrottsskadeklinik