Naprapat Övre Boda i Dalarna

Naprapat Övre Boda i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1993. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Övre Boda i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Övre Boda i Dalarna, telefon 0738-343132.. Du kan också skicka oss ett mail till Övre Boda i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Övre Boda i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Övre Boda i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Övre Bihagen i Stockholm

Naprapat Övre Bihagen i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1993. Vi som jobbar här är Tommy och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Övre Bihagen i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Övre Bihagen i Stockholm, telefon 0738-343112.. Du kan också skicka oss ett mail till Övre Bihagen i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Övre Bihagen i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Övre Bihagen i Stockholm och Idrottsskadeklinik