Naprapat Östra Rönnäs i Dalarna

Naprapat Östra Rönnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Östra Rönnäs i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Villagatan 13 i Östra Rönnäs i Dalarna, telefon 0738-343124.. Du kan också skicka oss ett mail till Östra Rönnäs i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östra Rönnäs i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Östra Rönnäs i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Östhamra i Stockholm

Naprapat Östhamra i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1995. Vi som jobbar här är Tommy och Hans , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Östhamra i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Östhamra i Stockholm, telefon 0738-343113.. Du kan också skicka oss ett mail till Östhamra i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östhamra i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Östhamra i Stockholm och Idrottsskadeklinik