Naprapat Östergrav i Dalarna

Naprapat Östergrav i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Östergrav i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Östergrav i Dalarna, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Östergrav i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östergrav i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Östergrav i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Östermyckeläng i Dalarna

Naprapat Östermyckeläng i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1998. Vi som jobbar här är Bengt och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Östermyckeläng i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Östermyckeläng i Dalarna, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Östermyckeläng i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östermyckeläng i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Östermyckeläng i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Östernäs i Stockholm

Naprapat Östernäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1995. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Östernäs i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Nygatan 13 i Östernäs i Stockholm, telefon 0738-343132.. Du kan också skicka oss ett mail till Östernäs i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östernäs i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Östernäs i Stockholm och Idrottsskadeklinik