Naprapat Österbyn i Dalarna

Naprapat Österbyn i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1995. Vi som jobbar här är Lars och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Österbyn i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i Österbyn i Dalarna, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till Österbyn i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Österbyn i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Österbyn i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Österlisa i Stockholm

Naprapat Österlisa i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1994. Vi som jobbar här är Lars och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Österlisa i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Villagatan 13 i Österlisa i Stockholm, telefon 0738-343126.. Du kan också skicka oss ett mail till Österlisa i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Österlisa i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Österlisa i Stockholm och Idrottsskadeklinik