Naprapat Östansjö i Dalarna

Naprapat Östansjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Östansjö i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Östansjö i Dalarna, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Östansjö i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östansjö i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Östansjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Östberga i Stockholm

Naprapat Östberga i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1998. Vi som jobbar här är Bengt och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Östberga i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Järnvägsgatan 13 i Östberga i Stockholm, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till Östberga i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Östberga i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Östberga i Stockholm och Idrottsskadeklinik