Naprapat Örskogen i Dalarna

Naprapat Örskogen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Lars och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Örskogen i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Örskogen i Dalarna, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Örskogen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Örskogen i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Örskogen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Örby i Stockholm

Naprapat Örby i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1995. Vi som jobbar här är Lars och Hans , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Örby i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Storgatan 13 i Örby i Stockholm, telefon 0738-343144.. Du kan också skicka oss ett mail till Örby i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Örby i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Örby i Stockholm och Idrottsskadeklinik