Naprapat Öjvassla i Dalarna

Naprapat Öjvassla i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Öjvassla i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Öjvassla i Dalarna, telefon 0738-343126.. Du kan också skicka oss ett mail till Öjvassla i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Öjvassla i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Öjvassla i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ärlinghundra Härad i Stockholm

Naprapat Ärlinghundra Härad i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1990. Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ärlinghundra Härad i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Ärlinghundra Härad i Stockholm, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Ärlinghundra Härad i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ärlinghundra Härad i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Ärlinghundra Härad i Stockholm och Idrottsskadeklinik