Naprapat Öjs-Lyberget i Dalarna

Naprapat Öjs-Lyberget i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1994. Vi som jobbar här är Bengt och Johan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Öjs-Lyberget i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Öjs-Lyberget i Dalarna, telefon 0738-343114.. Du kan också skicka oss ett mail till Öjs-Lyberget i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Öjs-Lyberget i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Öjs-Lyberget i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Äpplarö i Stockholm

Naprapat Äpplarö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1998. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Äpplarö i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Äpplarö i Stockholm, telefon 0738-343124.. Du kan också skicka oss ett mail till Äpplarö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Äpplarö i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Äpplarö i Stockholm och Idrottsskadeklinik