Naprapat Öguvallen i Dalarna

Naprapat Öguvallen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1996. Vi som jobbar här är Lars och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Öguvallen i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Kyrkvägen 13 i Öguvallen i Dalarna, telefon 0738-343112.. Du kan också skicka oss ett mail till Öguvallen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Öguvallen i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Öguvallen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ängarna i Stockholm

Naprapat Ängarna i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1996. Vi som jobbar här är Tommy och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ängarna i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Ängarna i Stockholm, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till Ängarna i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ängarna i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Ängarna i Stockholm och Idrottsskadeklinik