Naprapat Äskåsen i Dalarna

Naprapat Äskåsen i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1999. Vi som jobbar här är Bengt och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Äskåsen i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Ringvägen 13 i Äskåsen i Dalarna, telefon 0738-343123.. Du kan också skicka oss ett mail till Äskåsen i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Äskåsen i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Äskåsen i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Älvsjö i Stockholm

Naprapat Älvsjö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1990. Vi som jobbar här är Tommy och Olof , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Älvsjö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Älvsjö i Stockholm, telefon 0738-343124.. Du kan också skicka oss ett mail till Älvsjö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Älvsjö i Stockholm.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Älvsjö i Stockholm och Idrottsskadeklinik