Naprapat Ängarna i Dalarna

Naprapat Ängarna i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Gunnar , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ängarna i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Ängarna i Dalarna, telefon 0738-343146.. Du kan också skicka oss ett mail till Ängarna i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ängarna i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Ängarna i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Älgöö i Stockholm

Naprapat Älgöö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Lars och Johan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Älgöö i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Industrivägen 13 i Älgöö i Stockholm, telefon 0738-343122.. Du kan också skicka oss ett mail till Älgöö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Älgöö i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Älgöö i Stockholm och Idrottsskadeklinik