Naprapat Älvros i Dalarna

Naprapat Älvros i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1995. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Älvros i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Villagatan 13 i Älvros i Dalarna, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till Älvros i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Älvros i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Älvros i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Älgholmen i Stockholm

Naprapat Älgholmen i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1995. Vi som jobbar här är Tommy och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Älgholmen i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Älgholmen i Stockholm, telefon 0738-343121.. Du kan också skicka oss ett mail till Älgholmen i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Älgholmen i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Älgholmen i Stockholm och Idrottsskadeklinik