Naprapat Övre Stubbersbo i Dalarna

Naprapat Övre Stubbersbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1999. Vi som jobbar här är Lars och Mikael, båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Övre Stubbersbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Övre Stubbersbo i Dalarna, telefon 0738-343133.. Du kan också skicka oss ett mail till Övre Stubbersbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Övre Stubbersbo i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Övre Stubbersbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Albano i Stockholm

Naprapat Albano i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade hösten 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Albano i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Albano i Stockholm, telefon 0738-343142.. Du kan också skicka oss ett mail till Albano i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Albano i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Albano i Stockholm och Idrottsskadeklinik