Naprapat Yttre Svärdsjö i Dalarna

Naprapat Yttre Svärdsjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Lars och Anders , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Yttre Svärdsjö i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Yttre Svärdsjö i Dalarna, telefon 0738-343112.. Du kan också skicka oss ett mail till Yttre Svärdsjö i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yttre Svärdsjö i Dalarna.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi behandlar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Yttre Svärdsjö i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ågesta i Stockholm

Naprapat Ågesta i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1997. Vi som jobbar här är Lars och Lennart , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ågesta i Stockholm också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Ågesta i Stockholm, telefon 0738-343112.. Du kan också skicka oss ett mail till Ågesta i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ågesta i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Ågesta i Stockholm och Idrottsskadeklinik