Naprapat Yttre Heden i Dalarna

Naprapat Yttre Heden i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade vintern 1995. Vi som jobbar här är Lars och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även verksamma som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Yttre Heden i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Yttre Heden i Dalarna, telefon 0738-343132.. Du kan också skicka oss ett mail till Yttre Heden i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yttre Heden i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Yttre Heden i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ådran i Stockholm

Naprapat Ådran i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade sommaren 1999. Vi som jobbar här är Tommy och Johan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Ådran i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Industrigatan 13 i Ådran i Stockholm, telefon 0738-343161.. Du kan också skicka oss ett mail till Ådran i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ådran i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Ådran i Stockholm och Idrottsskadeklinik