Naprapat Yttre Medväga i Dalarna

Naprapat Yttre Medväga i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1997. Vi som jobbar här är Lars och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Yttre Medväga i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Parkvägen 13 i Yttre Medväga i Dalarna, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Yttre Medväga i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yttre Medväga i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Yttre Medväga i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Ådö i Stockholm

Naprapat Ådö i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1998. Vi som jobbar här är Bengt och Jan , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Ådö i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i Ådö i Stockholm, telefon 0738-343136.. Du kan också skicka oss ett mail till Ådö i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Ådö i Stockholm.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi behandlar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Naprapat Ådö i Stockholm och Idrottsskadeklinik