Naprapat Yttre Boda i Dalarna

Naprapat Yttre Boda i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Lars och Mikael, båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Yttre Boda i Dalarna också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Skolvägen 13 i Yttre Boda i Dalarna, telefon 0738-343121.. Du kan också skicka oss ett mail till Yttre Boda i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yttre Boda i Dalarna.

Här på hemsidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av samt hur vi behandlar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Yttre Boda i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Åckelsta i Stockholm

Naprapat Åckelsta i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade vintern 1993. Vi som jobbar här är Lars och Mikael, båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på kliniken i Åckelsta i Stockholm också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Ängsvägen 13 i Åckelsta i Stockholm, telefon 0738-343164.. Du kan också skicka oss ett mail till Åckelsta i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Åckelsta i Stockholm.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av och hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Åckelsta i Stockholm och Idrottsskadeklinik