Naprapat Övre Heden i Dalarna

Naprapat Övre Heden i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1998. Vi som jobbar här är Tommy och Anders , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på kliniken i Övre Heden i Dalarna också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skolgatan 13 i Övre Heden i Dalarna, telefon 0738-343162.. Du kan också skicka oss ett mail till Övre Heden i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Övre Heden i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Naprapat Övre Heden i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Abrahamsberg i Stockholm

Naprapat Abrahamsberg i Stockholm och Idrottsskadeklinik startade våren 1996. Vi som jobbar här är Lars och Lennart , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Abrahamsberg i Stockholm också en fullständig utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Granvägen 13 i Abrahamsberg i Stockholm, telefon 0738-343144.. Du kan också skicka oss ett mail till Abrahamsberg i Stockholm naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Abrahamsberg i Stockholm.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Abrahamsberg i Stockholm och Idrottsskadeklinik