Naprapat Älgsjöbo i Dalarna

Naprapat Älgsjöbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade hösten 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Jan , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är också anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Älgsjöbo i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina krav.

Du finner oss på Trädgårdsgatan 13 i Älgsjöbo i Dalarna, telefon 0738-343143.. Du kan också skicka oss ett mail till Älgsjöbo i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Älgsjöbo i Dalarna.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självavgöra vad just dina symptom beror av såväl hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Älgsjöbo i Dalarna och Idrottsskadeklinik

Naprapat Yttertänger i Dalarna

Naprapat Yttertänger i Dalarna och Idrottsskadeklinik startade våren 1990. Vi som jobbar här är Tommy och Carl , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Naprapathögskolan, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på kliniken i Yttertänger i Dalarna också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Parkgatan 13 i Yttertänger i Dalarna, telefon 0738-343141.. Du kan också skicka oss ett mail till Yttertänger i Dalarna naprapat@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i Yttertänger i Dalarna.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större inblick i vad vi som naprapater kan hjälpa dig med. Vi vill markera att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er insikt och vägledning.

Väl mött Naprapat Yttertänger i Dalarna och Idrottsskadeklinik