• Okategoriserade

Kiropraktor växjö akut och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor växjö akut och Idrottsskadeklinik startade hösten 1993. Vi som jobbar här är Lars och Hans , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Kiropraktorhögskolan i växjö akut, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på Kiropraktor kliniken i växjö akut också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Granvägen 13 i växjö akut, telefon 0738-343144.. Du kan också skicka oss ett mail till växjö akut Kiropraktor@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i växjö akut.

Här på sidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större insyn i vad vi som Kiropraktor kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Kiropraktor växjö akut och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor växjö akut och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor växjö akut och Idrottsskadeklinik startade vintern 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Olof , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är till och med anlitade som handledare på Kiropraktorhögskolan i växjö akut, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på Kiropraktor kliniken i växjö akut också en hel utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Skogsvägen 13 i växjö akut, telefon 0738-343132.. Du kan också skicka oss ett mail till växjö akut Kiropraktor@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i växjö akut.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större insyn i vad vi som Kiropraktor kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Kiropraktor växjö akut och Idrottsskadeklinik

Du gillar kanske också...