• Okategoriserade

Kiropraktor klockestrands trä och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor klockestrands trä och Idrottsskadeklinik startade vintern 1997. Vi som jobbar här är Bengt och Hans , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både joggare och toppidrottsmän. Vi är även rådfrågade som handledare på Kiropraktorhögskolan i klockestrands trä, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för användning och avkoppling finns på Kiropraktor kliniken i klockestrands trä också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att prova ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina pretentioner.

Du finner oss på Ringvägen 13 i klockestrands trä, telefon 0738-343134.. Du kan också skicka oss ett mail till klockestrands trä Kiropraktor@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i klockestrands trä.

Här på webbsidan vill vi ge dig en möjlighet att självbestämma vad just dina symptom beror av såväl hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som Kiropraktor kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Kiropraktor klockestrands trä och Idrottsskadeklinik

Du gillar kanske också...