• Okategoriserade

Kiropraktor karlstad och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor karlstad och Idrottsskadeklinik startade våren 1992. Vi som jobbar här är Tommy och Carl , båda är legitimerade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi behandlat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är till och med verksamma som handledare på Kiropraktorhögskolan i karlstad, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på Kiropraktor kliniken i karlstad också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Kyrkogatan 13 i karlstad, telefon 0738-343116.. Du kan också skicka oss ett mail till karlstad Kiropraktor@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i karlstad.

Här på sidan vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av som hur vi sköter de olika symptomen. Vår syfte är att ge dig en större kännedom i vad vi som Kiropraktor kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Kiropraktor karlstad och Idrottsskadeklinik

Du gillar kanske också...