• Okategoriserade

Kiropraktor fångsjöbacken och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor fångsjöbacken och Idrottsskadeklinik startade våren 1991. Vi som jobbar här är Tommy och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi hanterat alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Kiropraktorhögskolan i fångsjöbacken, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för behandling och avkoppling finns på Kiropraktor kliniken i fångsjöbacken också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att testa ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Storgatan 13 i fångsjöbacken, telefon 0738-343163.. Du kan också skicka oss ett mail till fångsjöbacken Kiropraktor@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i fångsjöbacken.

Här på sajten vill vi ge er en möjlighet att själv fastställa vad just dina symptom beror av samt hur vi hanterar de olika symptomen. Vår avsikt är att ge dig en större kännedom i vad vi som Kiropraktor kan hjälpa dig med. Vi vill betona att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er uppfattning och vägledning.

Väl mött Kiropraktor fångsjöbacken och Idrottsskadeklinik

Du gillar kanske också...