• Okategoriserade

Kiropraktor alvik och Idrottsskadeklinik

Kiropraktor alvik och Idrottsskadeklinik startade vintern 1992. Vi som jobbar här är Bengt och Nils , båda är auktoriserade naprapater samt diplomerade akupunktörer. Under årens lopp har vi skött alltifrån onda ryggar till idrottsskador hos både motionärer och toppidrottsmän. Vi är även anlitade som handledare på Kiropraktorhögskolan i alvik, vilket också ger oss en bra återkoppling till utbildningen och en väg till vidareutveckling.

Förutom stora ytor för hantering och avkoppling finns på Kiropraktor kliniken i alvik också en komplett utställning av Tempurartiklar. Om du vill så hjälper vi dig att pröva ut ortopediska kuddar och madrasser som passar just dina behov.

Du finner oss på Björkvägen 13 i alvik, telefon 0738-343131.. Du kan också skicka oss ett mail till alvik Kiropraktor@swipnet.se om du har frågor vad det gäller symptom eller behandlingsmetoder.

Stötvågsbehandlingen (radial shockwave theraphy) utför vi i alvik.

Här på hemsidan vill vi ge er en möjlighet att själv besluta vad just dina symptom beror av som hur vi hanterar de olika symptomen. Vår intention är att ge dig en större inblick i vad vi som Kiropraktor kan hjälpa dig med. Vi vill framhålla att symptombilderna och förklaringsmodellerna ofta är förenklade och förkortade. Vi hoppas ändå att detta kan ge er förståelse och vägledning.

Väl mött Kiropraktor alvik och Idrottsskadeklinik

Du gillar kanske också...